Kínálatunk szinesítésére - indulásunk után nem sokkal - megjelenítettük honlapunkon a VIP magántranszfer szolgáltatást.
Ennek lényege, hogy alternatívát kínáljunk azoknak akik nem kívánnak egy kisbuszban 3 - 4 órát összezárva tölteni számukra idegen emberekkel akiket településről településre járva felvesz a járat.
Szeretnének viszont arról dönteni, hogy mikor induljanak, és otthon a ház előtt akarnak beszállni a transzferautóba.
Hazafelé, ha esetleg késve landol a repülőgép, a múlté az idegeskedés, hogy megvárja e őket a járat, vagy éppen nekik mennyit kell a terminálon várakozni, amíg elindul a kisbusz.
Annak hogy, "termékünk" slágercikké vált rendkívül szomorú apropója van. A járvány megjelenésével a repülőtérre igyekvők kockázatmentes megoldást keresve találtak ránk és foglaltak transzfert.
A kényelmi szempontokon túl, ugyanis autóink az utastér ózontisztítása, a felületek fertőtlenítése után állnak ki a címre. Gépkocsivezetőink oltási igazolvánnyal és 2 hetente megújított PCR teszttel rendelkeznek.
Személyautóink 1 - 4 utast szállítanak (de csak a családot) és a címről indulva egyenesen a repülőtér termináljához hajtanak. Visszafelé az utas hívását követően 5 - 6 perccel a terminálon vannak és szintén minden kitérő nélkül mennek a megadott címre.
Árainkat megtalálja a Magyarország nagyobb városai menüpontban. (De egy közeli várost biztosan)
Pest megyében pedig szinte minden helységet beáraztunk.
Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában hívható.
+3630-8866-360

Talán érdemes átgondolni minek van feltétlen prioritása!