Utazási kisokos

Érdemes elolvasni,
ha még nem utazott velünk !

Köszönjük, megtisztelő bizalmát, hogy a repülőtérre, vagy otthonába vezető útjához cégünket választja. Szeretnénk néhány fontos információval, gyakorlati jótanáccsal szolgálni, hogy a Ferihegy Expressel tett utazása, az élmény része legyen.

- RÓLUNK

A Ferihegy Express 2013-tól végzi elsődleges tevékenységként a - 'Reptéri transzferek, transzferek Magyarország egész területén, "Bérautó gépkocsivezetővel" fantázianevű' - szolgáltatását. Gyűjtő illetve terítő járatot nem üzemeltetünk, taxiszolgáltatást nem végzünk. Szakhatósági állásfoglalás alapján, tevékenységünk legális, szervezeti formánk a törvényi előírásoknak megfelel, és nem tartozik a Személyszállítási törvény (176/2015. (VII.7) hatálya alá. Megrendelőink biztonságáról 20 000 000 Ft értékben a Generali Biztosító Zrt. gondoskodik.

A transzfereket kizárólag nagy bel- és csomagterű gépkocsikkal teljesítjük.

Válaszolunk!

'Online rendelés' menüpontunkban, gyorsan és kényelmesen telefonköltség nélkül rendelhet. A foglalásról részletes visszaigazolást küldünk. Utazásáról igény szerint számlát vagy nyugtát adunk. Központi számainkon a hét minden napján, a nap minden órájában elérhetők vagyunk. Várjuk megrendelését, kérdéseit, a +3630-88-66-360 illetve a +3630-88-68-050 telefonszámok bármelyikén.
A honlapunkon feltüntetett díjak mindenkor napi aktualitásúak és a bruttó (teljes) költséget tartalmazzák. Kérjük, hogy feltétlenül tájékozódjon felárainkról is. Feláras szolgáltatásaink esetleges igénybevétele, megnövelheti a meghirdetett alaptranszfer árát.
Szolgáltatásunkhoz, flottánk széles választékát kínáljuk. Az autók légkondicionáltak, hosszabb távon is kényelmes belső térrel, illetve nagyméretű csomagtérrel rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül Audi, BMW, Citroen, Ford, Fiat, Mercedes, Renault, Tesla, Toyota... (stb) gépkocsikkal teljesítjük a transzfereket.Tájékoztatjuk, hogy egy típusra jelzett speciális igény, feláras szolgáltatásnak minősül.

Útmutató

Hangsúlyozzuk, hogy díjaink nem egy személyre, hanem egy gépkocsira (1 - 4 fő) vonatkoznak. A megrendelt bérautó (sofőrrel) kizárólag az Ön illetve az Önnel együtt utazók rendelkezésére áll. A férőhelyeket idegenekkel nem kell megosztania. Árainkat (bérleti díj) a megtett távolság és a ráfordított idő függvényében alakítottuk ki, és a könnyebb áttekinthetőség érdekében kerületi bontásban fix árú transzferként táblázat formájában közöljük. A feltüntetett összegek a ténylegesen kifizetendő bruttó teljes díjat jelentik. Fontos információ, hogy váratlan forgalmi helyzet /útlezárás, elterelés stb./ meghirdetett árainkat nem befolyásolja. A honlapunkon közölt információk, adatok, íly módon az áraink (bérleti díjaink) is napi aktualitásúak.

Az M0-ás használata

- Díjmentes
Pesti oldal IV, XV, XXI, kerületek Kertvárosi zóna.
Pesti oldal XVII, Rákoshegy kivételével.
Budai oldal III, Kertvárosi zóna.
Budai oldal XXII, Kertvárosi zóna.
Természetes rávezető utakról 11-es, 2-es, M2-es, M7-es,
M1-es, M5-ös, M6-os 51-es, Csepel szigeti agglomeráció.

- Felárral a teljes díj:
I.ker. 10,000Ft.
II.ker. 10,000Ft
III.ker. 9,800Ft.
IV. ker. 9,800Ft.
V, VI, VII, VIII, IX, kerületek 11,000Ft.
X, XI, XIII, XIV, XV. XVI, XXI, kerületek 9,800Ft.
XVII.ker. Rákoshegy 9,000Ft.
XXIII.ker. 9,800Ft.