Utazási kisokos

Érdemes elolvasni,
ha még nem utazott velünk !

Köszönjük, megtisztelő bizalmát, hogy a repülőtérre, vagy otthonába vezető útjához cégünket választja. Szeretnénk néhány fontos információval, gyakorlati jótanáccsal szolgálni, hogy a Ferihegy Expressel tett utazása, az élmény része legyen.

- RÓLUNK

A Ferihegy Express 2013-tól végzi elsődleges tevékenységként a - 'Reptéri transzferek, transzferek Magyarország egész területén, "Bérautó gépkocsivezetővel" fantázianevű' - szolgáltatását. Gyűjtő illetve terítő járatot nem üzemeltetünk, taxiszolgáltatást nem végzünk. Szakhatósági állásfoglalás alapján, tevékenységünk legális, szervezeti formánk a törvényi előírásoknak megfelel, és nem tartozik a Személyszállítási törvény (176/2015. (VII.7) hatálya alá. Megrendelőink biztonságáról 20 000 000 Ft értékben a Generali Biztosító Zrt. gondoskodik.

A transzfereket kizárólag nagy bel- és csomagterű gépkocsikkal teljesítjük.

Válaszolunk!

'Online rendelés' menüpontunkban, gyorsan és kényelmesen telefonköltség nélkül rendelhet. A foglalásról részletes visszaigazolást küldünk. Utazásáról igény szerint számlát vagy nyugtát adunk. Autóinkban bankkártyával is fizethet. Központi számainkon a hét minden napján, a nap minden órájában elérhetők vagyunk. Várjuk megrendelését, kérdéseit, a +3630-88-66-360 illetve a +3630-88-68-050 telefonszámok bármelyikén.
A honlapunkon feltüntetett díjak mindenkor napi aktualitásúak és a bruttó (teljes) költséget tartalmazzák. Kérjük, hogy feltétlenül tájékozódjon felárainkról is. Feláras szolgáltatásaink esetleges igénybevétele, megnövelheti a meghirdetett alaptranszfer árát.
Szolgáltatásunkhoz, flottánk széles választékát kínáljuk. Az autók légkondicionáltak, hosszabb távon is kényelmes belső térrel, illetve nagyméretű csomagtérrel rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül Audi, BMW, Citroen, Ford, Fiat, Mercedes, Renault, Tesla, Toyota... (stb) gépkocsikkal teljesítjük a transzfereket.Tájékoztatjuk, hogy egy típusra jelzett speciális igény, feláras szolgáltatásnak minősül.

Útmutató

Hangsúlyozzuk, hogy díjaink nem egy személyre, hanem egy gépkocsira (1 - 4 fő) vonatkoznak. A megrendelt bérautó (sofőrrel) kizárólag az Ön illetve az Önnel együtt utazók rendelkezésére áll. A férőhelyeket idegenekkel nem kell megosztania. Árainkat (bérleti díj) a megtett távolság és a ráfordított idő függvényében alakítottuk ki, és a könnyebb áttekinthetőség érdekében kerületi bontásban fix árú transzferként táblázat formájában közöljük. A feltüntetett összegek a ténylegesen kifizetendő bruttó teljes díjat jelentik. Fontos információ, hogy váratlan forgalmi helyzet /útlezárás, elterelés stb./ meghirdetett árainkat nem befolyásolja. A honlapunkon közölt információk, adatok, íly módon az áraink (bérleti díjaink) is napi aktualitásúak.

Az M0-ás használata

Az M0-ás használatát a kialakult gyakorlat szerint szabályoztuk. Az elkerülőn közlekedünk természetesen felár nélkül, a felsorolt rávezető utak, település illetve kerületrészek felöl (felé).
- Utak: M2-es, 3-as, M3-as, 5-ös, M5-ös, M6-os, 51-es,és 510-es .
- Agglomerációs települések: Csömör, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, és a Csepel-szigeti agglomeráció.
- Kerületrészek: Káposztásmegyer, Rákospalota külterülete, Rákoscsaba, Rákoskert, Nagytétény
- A XVI. kerület: árlistánkon olvasható alapdíja nem tartalmazza az M0 használatát.
Minden más esetben a transzfert teljesítő gépkocsivezető dönt - amennyiben a napszak és a pillanatnyi forgalmi helyzet ezt indokolja - az M0 mellett. Hangsúlyozzuk, hogy ha a gépkocsivezető döntött az M0-használatáról, Önnek nem kell felárat fizetnie.
A felsoroltakon kívül, - ha nem sofőrünk választja hanem megrendelőnk kéri az M0-ás használatát - a megnövekedett Bérleti idő és Távolság figyelembevételével - ügyfélszolgálati munkatársunk vagy gépkocsivezetőnk felárat kér(het).
- Törzsutasaink, szerződött partnereink az 1-es M1-es, 7-es, M7-es felöl, az M0-ás igénybevétele esetén is a transzfer alapárát fizetik.

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSAINK

- Névre szóló táblázás: 2,200 Ft. Jelenlegi (1 órás) parkolási díj)
Utasunkat névre szóló "táblával" várjuk az érkezési csarnokban, és a megadott címre szállítjuk.
- Gyermekülés bérlés szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Megértésüket köszönjük.
- Éjszakai felár: 22h és 02h között minden transzferre +1,000 Ft éjszakai pótlékot számolunk fel.
- Megszakításos transzfer: Feláras szolgáltatás. Amennyiben Ön, az út során további helyszíneket kiván érinteni, központi számainkon a címek ismeretében árajánlatot adunk.
Megértésüket köszönjük.